Monday, July 15, 2013

Hina Islam: Alvin, Vivian sedang disoal siasat

KUALA LUMPUR - Pasangan Alvin dan Vivian yang mempersendakan bulan Ramadan dengan memuat naik gambar yang menyentuh sensitiviti rakyat Malaysia, khususnya umat Islam, di laman Facebook mereka sedang disoal siasat oleh SKMM pagi ini.
Siasat pasangan blogger melampau

Perkara ini telah disahkan oleh Timbalan Komunikasi dan Multimedia Datuk Jailani Johari kepada media, pagi ini di lobi Parlimen.

"Saya baru sahaja menerima maklumat daripada pegawai saya pagi ini, mereka telah hadir di Pejabat Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM).

"Mereka sedang disoal siasat sekarang," katanya di lobi Parlimen pagi ini. - SH

Lagi Berita Di SINI

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan)

"Dan janganlah engkau (wahai Muhammad) menyangka Allah lalai akan apa yang dilakukan oleh orang-orang yang zalim; sesungguhnya Ia hanya melambatkan balasan mereka hingga ke suatu hari yang padanya terbeliak kaku pemandangan mereka, (kerana gerun gementar melihat keadaan yang berlaku)." (Ibrahim: Ayat 42)..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular