Tuesday, July 23, 2013

Laman blog pro UMNO BN hebat dengan fitnah jahat...

Pakatan Rakyat Punca Jenayah Meningkat..???
Biar betul...!!!! punca segala jenayah dinegara ini berpunca dari Pakatan Rakyat....ini sudah satu tuduhan agak serius ni, apakah kerana yang menulis ( blogger ) tersebut pro UMNO BN maka menuduh dengan serius begini boleh dipejamkan mata oleh pihak berkuasa.

Segala dalil dan fakta yang ditulis blogger pro UMNO BN konon-nya jenayah dinegara ini meningkat kerana Pakatan Rakyat adalah satu tuduhan yang wajar diambil tindakan selanjutnya..sebab semua hanya bersifat memfitnah.

Adakah kerana isu jenayah dinegara ini sejak kebelakangan ni agak kerap berlaku dengan kejadian tembak guru,murid sekolah dibunuh dan sebagainya maka Pakatan Rakyat menjadi puncanya..?

Dimana adap dan etika yang menulis artikal ini,adakah ada pihak tertentu sengaja membuat provokasi..?

Yang jelas pihak blogger pro UMNO BN tak habis-habis buat fitnah jahat...mungkin apa yang ditulis Orangni sekarang ni pun akan diklafikasikan punca jenayah meningkat oleh puak UMNO BN..... Bahglal punya UMNO BN....hahaha....

* Ini adalah pendapat peribadi penulis dan tidak semestinya mewakili pandangan Demo LoNie

Lagi Berita Di SINI

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan)

"Dan janganlah engkau (wahai Muhammad) menyangka Allah lalai akan apa yang dilakukan oleh orang-orang yang zalim; sesungguhnya Ia hanya melambatkan balasan mereka hingga ke suatu hari yang padanya terbeliak kaku pemandangan mereka, (kerana gerun gementar melihat keadaan yang berlaku)." (Ibrahim: Ayat 42)..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular