Friday, July 5, 2013

Panas !! "Ustaz DON" Benggang dgn TV3..??


MESIR : BAGAIMANA MEDIA DI MALAYSIA.......SPIN.....
Celakalah kamu wahai TV3, kamu memanggil pejuang-pejuang FSA sebagai pemberontak, disebabkan mereka melawan kerajaan Bashaar yang zalim membunug zh puak sunni, menyembelih anak kecil, dan wanita dirogol. Mereka pejuang mempertahankan agama ISLAM.
Di mesir pula kau memanggil Dr Morsi sebagai pemerintah yang diktator sedangkan berjuta2 rakyatnya yg masih setia memperjuangkan demokrasi, wahai tv3 sesungguhnya anda mmg zalim dalam menyampaikan maklumat yg salah, diputar belit serta dipancut racun, Ya Allah kau selamatkan saudara seagamaku, kau lindungilah mereka yg tidak putus2 mempertahankan Islam iaitu agamamu Ya Allah,
Media arus pedana di malaysia menggelarkan Dr Morsi sebagai diktator, pejuang2 di syria dikatakan pemberontak.. apakah mereka ini terkena hasutan atau ghazwul fikri yang dilancarkan oleh kaum Zionis Yahudi...apakah media malaysia ini di kawal yahudi atau syiah?


ULASAN BERKAITAN KENYATAAN USTAZ DON :
Hakikatnya, laman FB 30 Minit Ustaz Don pernah meminta pengguna Facebook lain untuk melaporkan kepada pihak pengurusan laman sosial Facebook mengenai kewujudan akaun Facebook palsu Ustaz Don Daniyal (Original) ini, bertujuan mengelakkan admin FB Ustaz Don Daniyal (Original) menyalahgunakan nama penceramah popular itu.
Malah laman Facebook 30 Minit Ustaz Don itu juga telah mendesak admin FB Ustaz Don Daniyal (Original) untuk menutup akaun Facebooknya atau bakal berhadapan tindakan undang-undang kerana mempergunakan nama Ustaz Don secara tidak sah.

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan)

"Dan janganlah engkau (wahai Muhammad) menyangka Allah lalai akan apa yang dilakukan oleh orang-orang yang zalim; sesungguhnya Ia hanya melambatkan balasan mereka hingga ke suatu hari yang padanya terbeliak kaku pemandangan mereka, (kerana gerun gementar melihat keadaan yang berlaku)." (Ibrahim: Ayat 42)..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular