Friday, July 5, 2013

Ibrahim Ali pun hebat seperti Anwar beb!! kah kah kah!! +Video


Presiden Perkasa Ibrahim Ali yang kononnya telah bercuti 2 bulan daripada memegang jawatannya di NGO tersebut mengadakan sidang media semalam telah meluahkan kekecewaannya terhadap kerajaan BN yang mengetepikan Perkasa.

Beliau berkata Anwar Ibrahim dianggap sebagai seorang ahli politik yang hebat dan popular dengan meraih popularitinya dengan mengkritik kerajaan.

Ibrahim berkata sebenarnya beliau seorang yang mempunyai kualiti ahli politik hebat, cuma beliau tidak ingin mencari populariti dengan mengutuk kerajaan.

Sebab yang memungkinkan Ibrahim Ali marah sangat kepada Najib sila lihat di ( SINI )

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan)

"Dan janganlah engkau (wahai Muhammad) menyangka Allah lalai akan apa yang dilakukan oleh orang-orang yang zalim; sesungguhnya Ia hanya melambatkan balasan mereka hingga ke suatu hari yang padanya terbeliak kaku pemandangan mereka, (kerana gerun gementar melihat keadaan yang berlaku)." (Ibrahim: Ayat 42)..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular