Thursday, July 4, 2013

Giliran Rais Yatim dapat habuan

Rais_Yatim
Kali ini giliran bekas Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan, Rais Yatim mendapat dan menuntut habuan. Menurut laporan Bernama, Rais telah dilantik sebagai presiden keenam Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), berkuatkuasa 2 Jun bagi menggantikan Tan Sri Mohd Sidek Hassan yang tamat penggal perkhidmatan pada 1 Jun.

Perlantikan dibuat oleh ketua perlembagaan universiti itu, Sultan Pahang Sultan Ahmad Shah menurut Bahagian Komunikasi Korporat UIAM. Tentunya atas arahan PM Najib.

Rais dijangka bertemu media di kampus utama UIAM di Gombak pada Jumaat ini. Tentunya juga bagi menyatakan kesyukurannya atas habuan tersebut. - Ekeleh

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan)

"Dan janganlah engkau (wahai Muhammad) menyangka Allah lalai akan apa yang dilakukan oleh orang-orang yang zalim; sesungguhnya Ia hanya melambatkan balasan mereka hingga ke suatu hari yang padanya terbeliak kaku pemandangan mereka, (kerana gerun gementar melihat keadaan yang berlaku)." (Ibrahim: Ayat 42)..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular