Sunday, October 7, 2012

Gempaq!! "Yahudi" Mengamuk di Terengganu +Video


Bongkar : Lihatlah Perlakuan Umno Persis Yahudi Laknatullah ini..!! Tindakan kejam kerajaan Umno Terengganu meroboh 5 buah rumah di Rancangan Tanah Berkelompok Kg Alor Jejawi Kuala Besut pada Khamis lalu  harus dikutuk sekeras kerasnya.Operasi meroboh semua kediaman tersebut dijalankan semasa pemilik tiada di rumah. 

 Antara rumah yang terlibat
 Lagi rumah yang dirobohkan

 Salah seorang pemilik kediaman menunjukkan gran sementara serta resit bayaran tol tahunan yg di bayar

 Rumah yg sedang dalam pembinaan milik seorang ibu tunggal

Pimpinan Pas Kawasan Besut melawat tapak rumah yang dirobohkan

Ulasan YDP Pas Kawasan Besut Ust W Azhar W Ahmad :
 Tindakan kejam kerajaan Umno Terengganu meroboh 5 buah rumah di Rancangan Tanah Berkelompok Kg Alor Jejawi Kuala Besut pada Khamis lalu  harus dikutuk sekeras kerasnya.Operasi meroboh semua kediaman tersebut dijalankan semasa pemilik tiada di rumah. 

Semua pemilik kediaman mendakwa tidak menerima sebarang notis dari mana-mana pihak untuk mengosongkan kediaman mereka.Difahamkan semua pemilik mempunyai geran sementara untuk menduduki tanah terbabit.

Mereka yang terdiri dari penyokong Umno dan Pas hanya rakyat marhaen yang  membangunkan rumah itu sehari demi sehari,  secara berdikit-dikit sehingga ada yang telah siap dan ada masih dalam pembinaan.

Slogan Umno yang sering menguar uarkan ' Rakyat Didahulukan ' hanyalah retorik semata mata.Diketika pemimpin mereka bermegah megah dengan majlis kahwin anak yang mencecah ratusan ribu,rakyat marhaen mengalir air mata hasil tindakan kejam mereka.

Tanpa mengira fahaman politik,mereka terlibat adalah rakyat Malaysia yang mempunyai hak untuk memiliki tanah walau hanya sekangkang kera.Mereka harus dibantu bukannya diperlakukan sedemikian rupa.

Akhir kalam,Ayoh !!! rakyat Terengganu jom tolak Umno...gantikan dengan Pas pada PRU 13 nanti,pilihan ditangan kita.Sebarkan !!! - 
Pencacai SeMalaysia®

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular