Tuesday, June 18, 2013

Kereta peronda polis dan Black Maria menakutkan isteri2 tahanan ISA


Isteri-isteri tahanan bersama anak-anak di Suhakam
Di SUHAKAM pagi tadi, isteri tahanan ISA mengaku mereka merasa amat takut hingga gementar seluruh tubuh bila melihat beberapa buah kereta peronda polis dan Black Maria di parkir di hadapan Kemta.

"Ada ramai polis berdiri tidak jauh dari tempat kami bertemu suami.Ramai yang mengambil gambar kami semua. Kami rasa sangat takut dengan kedatangan polis yang agak ramai...." demikian luahan hati mereka.....
Ya Allah, jauhkan lah kami dari bersekongkol dengan orang-orang yang zalim.
.foto/berita:Norlaila Othman


Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan)

"Dan janganlah engkau (wahai Muhammad) menyangka Allah lalai akan apa yang dilakukan oleh orang-orang yang zalim; sesungguhnya Ia hanya melambatkan balasan mereka hingga ke suatu hari yang padanya terbeliak kaku pemandangan mereka, (kerana gerun gementar melihat keadaan yang berlaku)." (Ibrahim: Ayat 42)..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular