Saturday, June 22, 2013

GAMBAR2 SEKITAR #BLACKOUT505 DI PADANG MERBOK KUALA LUMPUR +Videohemmmmm..... ini lah yang ditakuti oleh peminpin umno serta isi perut umno bila melihat perhimpunan rakyat yang datang tanpa dipaksa atau suka rela... yang mana perhimpunan seperti ini tidak pernah dia orang dapat kecapi melainkan dengan memberi imbuhan serta paksaan... kah kah kah... umporno perkasam jati betul-betul meloyakan heeeee... A B U. - inderasipejuang

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan)

"Dan janganlah engkau (wahai Muhammad) menyangka Allah lalai akan apa yang dilakukan oleh orang-orang yang zalim; sesungguhnya Ia hanya melambatkan balasan mereka hingga ke suatu hari yang padanya terbeliak kaku pemandangan mereka, (kerana gerun gementar melihat keadaan yang berlaku)." (Ibrahim: Ayat 42)..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular