Wednesday, May 22, 2013

shhhh3 aku ingatkan berlaku kat penang pentadbiran bawah DAP racist, chauvinist isu neh. mapuh molek bakor jer kakah neh.

Penyokong UMNO yang biadab! 
konon pejuang Islam hantar surat kepada Majlis Agama Pahang untuk arah hentikan kuliah maghrib di sebuah surau di Bandar Damansara Kuantan..

Bila mu sebut surau di urus pembangkang, faham2 la sapa mu tu!

Sepatutnya kalau rumah mu dekat dengan surau, pergi la ke surau... bukan arahkan kuliah agama di hentikan sebab orang mcm mu!

GT

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan)

"Dan janganlah engkau (wahai Muhammad) menyangka Allah lalai akan apa yang dilakukan oleh orang-orang yang zalim; sesungguhnya Ia hanya melambatkan balasan mereka hingga ke suatu hari yang padanya terbeliak kaku pemandangan mereka, (kerana gerun gementar melihat keadaan yang berlaku)." (Ibrahim: Ayat 42)..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular