Wednesday, May 22, 2013

Akhirnya NAJIB senyap terus menggigil kepala lutut tak berani nak kata apa.

KENYATAAN BUKAN REKAAN....
KM Sarawak pernah berjanji akan letak jawatan dalam tempoh 2 tahun selepas PRK Sarawak yang lalu...Najib pula berkata...percayalah kepada saya.. saya akan pastikan ianya di laksanakan...
Tarikh 2 tahun sudah pun hampir berlalu tapi Taib mahmud masih enggan turun takhta malahan lebih dahsyat naikkan gaji sendiri sampai 3 kali ganda dari RM13,000 ke RM39,000 sebulan.
Najib yang cakap besar berlagak hebat berkata beliau pantang tidak menunaikan janji.. akhirnya senyap terus menggigil kepala lutut tak berani nak kata apa.

Bumiputera Berjaya

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan)

"Dan janganlah engkau (wahai Muhammad) menyangka Allah lalai akan apa yang dilakukan oleh orang-orang yang zalim; sesungguhnya Ia hanya melambatkan balasan mereka hingga ke suatu hari yang padanya terbeliak kaku pemandangan mereka, (kerana gerun gementar melihat keadaan yang berlaku)." (Ibrahim: Ayat 42)..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular