Saturday, July 13, 2013

Ini fitnah ni sebab tak kuar tv3suku ngan utusan meloya pun... Betul x macai macai UMNO?

YB MD JAIS BIN SARDAY MUFLIS??!!! Pilih punya pilih calon yang gerenti winnable candidate konon... Apa cerita muflis pulak nih?? Dia ni ADUN N29 Mahkota dlm Parlimen P152 Kluang mewakili UMNO-BN JOHOR
Eeeerrrrr.. Ini fitnah ni sebab tak kuar tv3suku ngan utusan meloya pun... Betul x macai macai UMNO? Oh ye, sebelum terlupa DUN ini ada petisyen yang difail oleh Khairul Faizi. Isu kertas undi DUN Nusajaya ada dlm peti undi DUN Mahkota... Rasanya denganADUN yang dah muflis, boleh la letak jawatan tu cara baik eh.. Dan SPR umum PRK kat sana..

Jangan jd macam sorang ADUN UMNO kat utara tu sudah lah.. Dah la diishtihar bangkrap, dengan selamba dia tetap teruskan jd YB HARAM.. Dan SPR pulak buat bodo jeeeee.. Dah lupe ke? - Orenji Ren Oren

Lagi Berita Di SINI

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan)

"Dan janganlah engkau (wahai Muhammad) menyangka Allah lalai akan apa yang dilakukan oleh orang-orang yang zalim; sesungguhnya Ia hanya melambatkan balasan mereka hingga ke suatu hari yang padanya terbeliak kaku pemandangan mereka, (kerana gerun gementar melihat keadaan yang berlaku)." (Ibrahim: Ayat 42)..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular