Monday, October 22, 2012

Tumbangnya sebuah AES kah kah kah


TUMBANG DAH 1 ...
Kamera AES JPJ di Pecahkan oleh Rakyat kerana marah??

Sebuah kamera AES tumbang kerana di langgar oleh sebuah kenderaan yang pemandunya terperanjat setelah lampu sportligt yang sangat menyilaukan mata dari AES ini berkelip di hadapannya dan mengenai tepat pada mata dan penglihatannya,

akibat dari kejadian itu sepasukan anggota bomba terpaksa di kerah dan bergegas ke tempat kejadian yang mana kamera AES itu telah gagal berfungsi dengan sempurna dan hampir 30 minit tidak henti henti berkelip setelah pelanggaran itu, dikatakan urat sarat AES ini telah tersumbat dan putus.

ini menyebabkan gangguan pada pengguna jalanraya yang lain yang mana ianya menyilaukan mata dan membuatkan trafik tidak bergerak sejauh 10 kilometer akibat orang ramai takut terkena bahan radioaktif yang di hasilkan dari kilauan cahaya dari kamera AES itu..

ketika kejadian, seorang saksi mengatakan, bagaimana kamera AES yang berharga RM 120 ribu ini tidak mempunyai ketahanan yang kuat dan kukuh? sepatutnya kamera AES ini tidak akan tumbang kerana dengan harga sebegitu mahal, adalah mustahil ia adalah barang tiruan yang lembik dan tidak berkualiti.

semasa kejadian, keadaan jalan yang teruk dan berlubang lubang menyukarkan lagi pasukan bomba untuk sampai ke kawasan kejadian, bomba akhirnya dapat menyelesaikan masalah itu apabila kamera AES itu tadi di humban kedalam lori mengangkut sampah dari majlis bandaraya.

@tiewnama - AES - Amno Eletronic Sideincome. kahkahkahkah

Wah......Satu sudah tumbang! RM100k duit rakyat pun sudah terbang...!
P/S : Ini bukan khianat ini kemalangan....kemalangan memang tak dapat diatasi walaupun pasang kamera AES....itulah namanya Qada dan Qadar....hu hu hu
PENIN LA KEPALA KRONI MACAM NI ...
TUB2 BOLEH PULAK KATA AKAN D KAJI SEMULA ???

KUANG3 ~~

MT

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular