Saturday, April 21, 2012

Video Skandal Terbaru Umno Melaka


'Bukti' paksa, pujuk siswa pindah undi didedah

DAP Melaka mendedahkan 'bukti' terdapat anak pemimpin Umno tempatan memaksa dan cuba 'membeli' pelajar institusi pengajian tinggi (IPT) supaya menukar alamat tempat pengundian bagi memberikan kemenangan BN di kawasan tertentu dalam pilihan raya umum (PRU) akan datang.

Friday, April 20, 2012

Hasan ALI "MERAIKAN" Samseng UMNO ???

Seperti yang dijangka Umno yang terdesak dengan sekumpulan pelajar yang membuat keputusan nekad untuk berkhemah di Dataran Merdeka dalam protes mereka terhadap PTPTN dan tuntutan pendidikan percuma telah bertindak diluar norma biasa.

Wow!!! RM100 Ribu - RM200 Ribu Setiap kali jumpa Zahida, KAYA nya Datuk Shafie Apdal!!!


Pemandu artis dedah skandal menteri bayar RM100 ribu setiap kali jumpa

Pemandu peribadi pelakon terkenal, Zahida Rafik mendedahkan skandal Menteri Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Datuk Shafie Apdal dalam satu laporan polis pada 13 Mac lalu.

Insiden Dataran Merdeka : KJ Kutuk Ezam, mahu POLIS bawa Penyerang ke Pengadilan??

YANG MANA SATU SAMSENG?

Thursday, April 19, 2012

Kronologi & Bongkar!! Samseng DATARAN diNAUNGI Ezam Mat Noor serta diNOBAT oleh Najib

INFO SAHIH.....kumpulan samseng yang mengganas merosakkan harta benda dan mencederakan seorang mahasiswi demo aman berkemah dan bantah mansuhkan PTPTN di Dataran Merdeka awal pagi tadi ialah kumpulan menggelarkan diri mereka Waris Malaya, penaungnya Ezam Mat Noor...

Perkasa @ Gangster UMNO Serang Mahasiswa di Dataran, Polis Tengok Saja +Video

Mahasiswa Hormat Agong, Kenapa Gangster Tak Hormat Mahasiswa ?
Mahasiswa yang berkampung di dataran merdeka bagi menuntut sistem pendidikan percuma supaya rakyat boleh mendapat pendidikan yang tinggi tanpa mengeluar belanja yang terlalu tinggi, mempertahankan matlamat perjuangan mereka.

Tuesday, April 17, 2012

Dr M yang panik beritahu Najib utk adakan PRU “sekarang”

Dr M yang panik beritahu Najib utk adakan PU “sekarang” sebelum semua peluang musnah Risau Najib akan buat pusing U sekali lagi, bekas perdana menteri Mahathir Mohamad segera menegaskan bahawa mengadakan PRU 13 seawal mungkin adalah keputusan yang terbaik disebabkan wujud kemarahan dikalangan rakyat yang semakin meningkat.

Sketsa terakhir buat Hassan Ali

Sketsa terakhir buat Hassan Ali Hassan Ali, wakil rakyat Gombak Setia yang mengidamkan jawatan Menteri Besar Selangor pada tahun 2008 masih lagi ingin menarik perhatian orang ramai dengan kenyataan-kenyataan beliau walaupun kini jelas beliau sudah kehilangan taring dan sering dikritik oleh orang ramai. Beliau telahpun ditendang keluar daripada PAS dan kini sedang meraba-raba mencari parti politik lain untuk bernaung seraya menyambung kerjaya politik beliau.

Bersih 3.0 kembali: Sasar 500,000.. Tidak gentar dengan tanda-tanda yang Najib mempunyai niat untuk mencetuskan masalah,

Tidak gentar dengan tanda-tanda yang Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mempunyai niat untuk mencetuskan masalah, Bersih 3.0 mensasarkan kehadiran 500,000 pada perhimpunan April 28 nanti.

Sunday, April 15, 2012

Tu dia!! KUBOR 1MALAYSIA di Kaw. Parlimen Najib..Penyokong UMNO patut bangga matlamat 1Malaysia Najib Tercapai +Video


Kubur 1Malaysia di Tanjung Agas, Pekan

Kubur 1Malaysia ini menempatkan kubur orang Islam, Buddha dan Hindu dalam satu kawasan. Menurut sumber, kubur ini terletak di Tanjung Agas dekat Pekan, Pahang. Anehnya, kenapa perkara ini terjadi?.

Panas!! Bila dah tak boleh beromen... PAS akan diHARAMkan?? +Video

seorang penyokong tegar PAS sedang bergambar dengan ayah pin laknatullah..

ayah pin mendakwa dialah yang mencipta semua agama di dunia ini dan menguasai kerajaan langit!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular