Monday, August 29, 2011

Din Sharpshooter Akan Saman Balik Rais Yatim


Kebelakangan ini terdapat huru hara bahawa Din Sharpshooter sedang sedia untuk menyaman balik Dato Seri Rais Yatim ke atas dakwaan Dato Seri bahawa Din telah menyiarkan berita palsu dan patut di ambil tindakan oleh nya. 

Sejarah Retro Merdeka yang kian dilupakan Dan Di PUTARBELIT

http://3.bp.blogspot.com/-xraHiORSdDw/TkaqVZ2ptNI/AAAAAAAAAPM/EOvozQmpqHQ/s1600/asal%2Busul%2Bsosial%2Bgolongan%2Bkiri%2Bmelayu.jpgPada penulisan objektifnya adalah untuk menjelaskan bahawa Malaysia adalah negara bangsa (nation state) yang terdiri daripada pelbagai kaum dan kita hidup secara harmoni.

Teks Ceramah Mat Sabu - Lagi Dikecohkan Lagi Terdedah Tembelang UMNO [Video]]


Pejuang negara yang dimaksudkan adalah mereka yang bertugas dengan anjing penjajah British semasa Tanah Melayu kembali dikuasai oleh mereka setelah Jepun menyerah kalah akibat serangan bom atom di Hiroshima dan Nagasaki pada 6 dan 9 Ogos 1945.

Sunday, August 28, 2011

Talibarut BN : Bukti Jelas JPN bersekongkol dgn SPR

Status nama 'jarang didengar' berubah
KUALA LUMPUR, 26 Ogos: Dewan Pemuda PAS hari ini membongkar lagi keraguan dalam daftar pemilih Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR).

BAGAIMANA MENJAGA PANDANGAN DARI MELIHAT YANG HARAM ( SUDUT PERUBATAN DAN ROHANI )

Allah swt memerintahkan kaum muslimin untuk menundukkan pandangan ketika melihat lawan jenis. Allah Ta’ala berfirman (yang artinya),

Petronas Curi Minyak Dari Perairan Kelantan

Kerajaan Kelantan menyelar tindakan Petronas yang mahu melaksanakan projek huluan baru bernilai RM15 bilion tanpa membuat sebarang rundingan dengan negeri itu.


Projek itu dikenali sebagai North Malay Basin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular