Saturday, March 1, 2014

Tindakan Presiden PAS menghampakan UMNO dan peminatnya

PAS lancar Jentera PRK Kajang, Tiada boikot kata Presiden PAS
Tuan Guru Presiden PAS, Dato' Seri Abdul Hadi Awang sedang berucap dalam pelancaran jentera Pemuda Pakatan Rakyat sempena PrK Kajang.

Friday, February 28, 2014

Kesian Rosmah .. Dah tak ada masa untuk "main"

Kesian Rosmah Mansor....
Secara tiba-tiba isteri Perdana Menteri, Rosmah Mansor mengeluh tentang masanya yang kini telah diambil oleh rakyat sehingga tidak mempunyai kesempatan lagi untuk melayan hobinya sendiri, terutama bermain badminton yang menjadi kegemarannya sebelum ini.

"Sorry bang, saya silap tekan...."

AWAS!!!! Taktik Penipuan Juruwang Di Kaunter Stesen Minyak - Pendedahan Pekerja Bangladesh

Salam, cuma nak kongsikan pengalaman saya mengisi minyak di stesen minyak Petronas Jalan Semambu, Kuantan. Pada jam 6.45 petang, saya berhajat mengisi minyak kereta di situ selepas selesai servis kereta untuk balik kampung. (servis kereta RM500 terbang)

Sarawak ke-3 bilangan rakyat termiskin

Pemuda PKR Sarawak mempersoalkan mengapa Sarawak kini di tangga ketiga senarai negeri dengan bilangan penduduk paling miskin selama 33 tahun Tan Sri Abdul Taib Mahmud menjadi ketua menteri.

Di negeri Mahyuddin pun berlaku masalah kekurangan bekalan air

Isu air bukan di Selangor sahaja
SHAH ALAM: Masalah kekurangan bekalan air bukan sahaja menjadi isu di negeri Selangor, malah ianya masalah nasional yang turut dialami negeri-negeri lain ekoran musim kemarau yang melanda negara.

Taib letak jawatan: Kenapa tiada komentar?


SHAH ALAM - Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution hari ini secara sinis mempersoalkan tindakan yang diambil terhadap Ketua Menteri Sarawak, Abdul Taib Mahmud akan meletak jawatan di Dun Balingian, pada 28 Februari ini.

Thursday, February 27, 2014

Terangkat beb!! Malaysia "dikenali" sebagai 5 teratas didunia..

Tersenarai Dalam 5 Boros Di Dunia, Satu Lagi Alasan Najib Wajar Diganti

Minggu ini sekali lagi Malaysia dikenali di peringkat antarabangsa. Setelah beberapa kehebatan dan kecemerlangan yang berjaya dilakukan oleh pelbagai individu serta dalam pelbagai bidang sebelum ini yang sekaligus mengangkat nama Malaysia makin harum di persada dunia, kehebatan yang berlaku kali ini lebih "terangkat" lagi.

Gempaq! Najib kena Serang?

Pentadbiran Najib diserang Daim dan Mahathir

Najib sedang diasak?
Daim Zainuddin yang dilihat sebagai regu kepada Dr Mahathir Mohamad dan juga menjadi 'jubir', jurubicara untuk menghuduhkan Najib Razak dan kerajaannya, tidak mudah diam. Daim terus bercakap tanpa melihat suasana dan memilih 'cerlak' (masa dan ketika) untuk bercakap. Seperti sudah tidak ada simpati dan sokongan lagi DARI Daim kepada Najib sebagai perdana menteri.

Kroni makin kaya, Rakyat Makin Merana

Hartawan Malaysia makin kaya
KEKAYAAN terkumpul 40 individu terkaya di Malaysia melonjak kepada RM217.82 bilion sehingga 18 Januari 2014, atau 11.73 peratus lebih tinggi berbanding RM194.86 bilion tahun lalu.

Ajaib : Air terpancar keluar dari batu di tanah arab, bukti kiamat hampir tiba + Video

Sungai-Sungai Baru Muncul Di Tanah Arab Bukti Kebenaran Hadis Nabi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular