Monday, December 12, 2011

Ezam buang tebiat??? - Dari Blogger UMNO

Pengucapan bebal disana sini
Monday, 12 December 2011 - SAKMONGKOL AK47

Dalam dua minggu ini, saya ingat saya sudah mendengar semua kenyataan tolol dan bebal dalam negara kita. Rupa2 nya saya salah. Tiba2 senator Ezam Mohd Nor mengeluarkan suatu kenyataan yang mengatasi kebebalan kenyataan2 yang sudah2.

Che Det Merapu...

‘NGO tajaan AS bantu usaha guling kerajaan’
2011/12/12 KUALA LUMPUR: Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad mendedahkan beberapa pemimpin dalam parti pembangkang dan Majlis Peguam bersekongkol dengan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) tajaan Amerika Syarikat (AS) yang dikuasai rejim Yahudi untuk mengguling dan menjatuhkan kerajaan Barisan Nasional (BN).

Majlis baca Yassin, sambutan perayaan pun kena mohon PERMIT ke ???


Gempar : Baca Yasin Kena Mohon Permit?

Apa nak jadi dengan 'negara Islam' Malaysia ini. Muslimat hendak mengadakan program bacaan yasin di kampung pun kena mohon permit. Nampak jelas kezaliman semakin ketara di saat kumpulan tertentu semakin terhakis pengaruhnya.

Apakah negara ini akan menjadi lebih dahsyat dari Mesir, Libya dan Tunisia serta Iraq satu hari nanti yang menzalimi ulama dan pejuang-pejuang Islam.

VIDEO PENCERAMAH UMNO DISERANG 'SAWAN'?

Anda ingin menonton video clip penceramah Umno diserang sawan. Tonton di sini. Dalam Malaysia di Melaka lah satu-satunya negeri yang pemimpinnya Umno sudah hilang akal khasnya di Bahagian Bukit Katil. Setiap kali PAS mengadakan ceramah di kawasan Parlimen Bukit Katil mereka ganggu.

"JASA BESAR" UMNO-BN KEPADA RAKYAT MALAYSIA....TERIMA KASIH UMNO...KAMI TAK AKAN LUPA!!!

1. PKFZ RM12bill

2. Submarine RM500mil

3. Sime Darby RM964mil

4. Paya Indah Westland RM88mil5. Posmalaysia (transmile) RM230mil lost

6. Eurocopter deal RM1bil waste?

Shahrizat LETAK JAWATAN? Mungkinkah RAFIDAH MUNCUL SEMULA?

Nampaknya Shahrizat semakin tertekan. Angkara siapakah sehingga Shahrizat semakin tertekan. Bukan sahaja Pakatan Rakyat yang menekan Shahrizat supaya meletakkan jawatan tetapi 2 orang Ahli Parlimen dari Sabah juga berani mendesak Shahrizat meletakkan jawatan.. Memang wajib dan wajar Shahrizat letak jawatan. kerana tidak bertanggungjawab terhadap pemberian wang rakyat RM250juta kepada keluarganya bagi projek NFC.

Sunday, December 11, 2011

Astaghfirullah al-Azim! ‘Ulamak’ Umno bantu Chua Soi Lek hina Islam

HINA ISLAM...Islam bantu bukan Islam hina Islam. 
WarkahDaily – Apa nak dikatakan lagi. Orang yang tahu pasal agama tapi menjualnya dengan harga yang murah semata-mata mahu mendapatkan habuan dunia yang sementara.

UMNO MENILAI ISLAM DENGAN MELIHAT JUMLAH BERAPA BANYAK MASJID?

johari baharum
MAKA, Umno pun terkejut apabila dikatakan Kerajaan PAS Kelantan hanya membina sebuah masjid sahaja di Bumi Serambi Mekah tersebut sepanjang lebih 20 tahun PAS berkuasa. Mengapa Umno terkejut? Ini adalah kerana di dalam kepala otak pemimpin Umno adalah Islam itu masjid, banyak masjid maka hebatlah Islam itu.

Gugur Hasan Ali : Utusan Buat Fitnah lagi +Video

SHAH ALAM, 11 Dis: Presiden PAS Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang menafikan laporan yang dikeluarkan oleh media milik Umno Mingguan Malaysia hari ini bahawa Datuk Dr Hassan Ali dan Nasharudin Mat Isa digugurkan dari menjadi calon pada pilihanraya nanti.

Sambil membidas laporan Utusan itu, beliau berkata ianya hanya satu tuduhan tidak benar memandangkan PAS sendiri belum membuat sebarang keputusan rasmi berhubung senarai nama calon yang akan bertanding.

Projek lembu: Ghapur pula gesa Shahrizat letak jawatan

Dis 11, 2011 - Seorang lagi pemimpin BN hari ini menggesa Ketua Pergerakan Wanita Umno Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil supaya melepaskan jawatan parti dan kerajaan yang disandanganya berikutan kontroversi projek ternakan lembu, Pusat Fidlot Kebangsaan (NFC).

Debat: Anwar terima, Najib Demam???

KUALA LUMPUR, 11 Dis: Perdebatan dan perbincangan berkaitan Akta Universiti dan Kolej Universiti (Auku) kini semakin rancak dibahaskan.

Roboh Masjid : Bukti UMNO "Pembela Islam"

Video UMNO Merobohkan Surau Kampung Berembang


Dalam UMNO sebuk2 memainkan isu surau Salahiah Kanchut, mereka harus jangan lupa dosa mereka merobohkan surau Kampung Berembang beberapa tahun dulu. Lepas tu jangan pula mereka lupa dosa mereka merobohkan masjid dan surau Kg Bujal:

NI BUKTI MAHKAMAH KES ZINA TIMBALAN KETUA UMNO

FACEBOOK: Facebook rosli alias


Kalau siapa yang pernah terbaca kes zina Timbalan Ketua UMNO Pangsa Perdana (Rosli Alias) dengan isteri orang seperti yang pernah saya siarkan dahulu.. (klik link di bawah)

Zahid Berbohong, Anwar Mahu kehadiran blogger di Scorpene disiasat

Tindakan Kementerian Pertahanan membenarkan seorang penulis blog untuk menaiki kapal selam Scorpene mungkin menjejaskan keselamatan negara, kata Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular