Saturday, January 12, 2013

Panas!! Deepak akan dedah segalanya dalam HIMPUNAN #KL112 +Video

deepak 110113 02
'Beri saya imuniti, saya dedah semuanya di stadium'
Ahli perniagaan permaidani Deepak Jaikishan berkata beliau bersedia mendedahkan semua urusannya yang melibatkan personaliti yang berkuasa dalam kerajaan di perhimpunan mega Pakatan Rakyat hari ini jika pakatan pembangkang itu boleh menjamin imuniti kepadanya jika ia memerintah.

#KL112 : Menggulung panji kemenangan esok — Mohd Sayuti Omar

12 JAN — Himpunan akhir menjelang pilihan raya umum ke-13, Himpunan Kebangkitan Rakyat (HKR) tetap akan diadakan di stadium Merdeka lokasi awal yang ditetapkan. Walaupun ada cadangan daripada polis Kuala Lumpur agar ia dipindah ke stadium Nasional Bukit Jalil, kononnya untuk memudahkan manusia dimobilis namun pihak penganjur tetap mahu meneruskan himpunan itu di stadium Merdeka.

Laporan langsung HKR, #KL112 Kuala Lumpur

Perhimpunan rasmi di Stadium Merdeka akan bermula jam 2 hingga 5 petang ini. Bagaimanapun pergerakan peserta dari tempat berkumpul menuju ke Stadium Merdeka dijangka bermula awal pagi ini.

In saa Allah kami akan membawa laporan langsung (LIVE UPDATE) perhimpunan ini di :

SILA KLIK LINK DIBAWAH :

1. http://www.facebook.com/pages/Buletin-Pakatan-Rakyat/121753161270062?ref=tn_tnmn
2. https://www.facebook.com/pages/Demo-LaNie/217274008284992
3. https://www.facebook.com/pages/Kami-Benci-Umno-BN/148522848534910

Kalimah Allah dan ‘inferiority complex’ ― Tuan Fairuz Tuan Ismail

12 JAN ― Semenjak kecil, secara langsung atau tidak langsung saya telah diajar oleh persekitaran tentang sifat bangsa Melayu yang kebanyakannya bersifat negatif. Orang Melayu disifatkan sebagai bangsa yang malas, yang tidak pandai berniaga, yang tidak mampu bersaing dengan bangsa Cina. Bangsa yang selamanya memerlukan tongkat untuk berjaya.

Manifesto PRU13 Pakatan kaji mansuh cukai 6% prabayar telefon mudah alih

rafizi ramli
PETALING JAYA - Pakatan Rakyat (PR) mendakwa pihaknya memang sudah menjangkakan skim pembelian telefon pintar, yang menawarkan rebat RM200, akan hambar dan kurang mendapat sambutan, sebaliknya sedang mengkaji untuk memasukkkan insentif memansuhkan cukai enam peratus bagi perkhidmatan prabayar dalam manifesto Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13).

Friday, January 11, 2013

Isu tangkapan kes rasuah pembantu khas TKM (1) Penang putar belit media.. propaganda Utusan Syaitan, TV3 suku untuk PRU13

SAYA adalah pembantu khas Timbalan Ketua Menteri (I) Pulau Pinang.

Saya merujuk kepada laporan-laporan media baru ini yang merujuk kepada penahanan saya oleh SPRM atas satu dakwaan korupsi bagi kononnya menutup aduan gangguan seksual terhadap seorang pegawai tinggi.

ISU KALIMAH ALLAH - SEBIJIK KAT MUKA UMNO SEMULA!!


Isu kalimah Allah menjadi modal murahan Umno. Tapi peluru makan tuan. Mereka lupa berpuluh tahun merdeka, ada lagu resmi negeri2 menyebut perkataan Allah dan setiap rakyat negeri tersebut tidak kira apa jua agama telah menyanyikan lagu itu. 

#KL112 .. Panas!! SMS ugutan dari Perkasa, Pekida dan Pemuda Umno tersebar

SATU SMS berbaur ugutan dari Perkasa, Pekida dan Pemuda Umno tersebar ke laman twitter. SMS yang dikirim dari nombor +60162755061 yang mengaku sebagai Perkasa, Pekida, Pemuda Umno, dan 80 lagi NGO mengancam untuk mengadakan sekatan kepada para peserta Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu ini.

Himpunan Kuala Lumpur (#KL112) di Stadium Merdeka 12 Januari 2013. Apa Terjadi? +Video

Himpunan 12 Januari 2013  LIVE Himpunan Kuala Lumpur (#KL112) di Stadium Merdeka 12 Januari 2013. Apa Terjadi?Kuala Lumpur 10hb Jan 2013 : Pemimpin Pakatan telah mengadakan mesyuarat tergempar tengah malam tadi ekoran saranan Polis Diraja Malaysia yang mahu melihat Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 diadakan di sekitar Stadium Bukit Jalil bukannya Stadium Merdeka. Pihak menganjur pun sudah membayar wang RM75,000 kepada pihak Stadium Merdeka petang semalam dan hasil keputusannya…

Wednesday, January 9, 2013

Kalimah Allah : Apa kata Dr Yusoff Qardawi, Ahmad Deedat dan Dr Maza +Video

Kalimah Allah, Lihat apa Dr. Asri kata ni... Adakah Pencacai UMNO akan lapor kepada Polis?


Prof Madya Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin mengatakan lagu kebanyakkan negeri-negeri yang menggunakan kalimah “Allah” terpaksa ditukar dengan keputusan mengharamkan penggunaan kalimah Arab tersebut bagi orang-orang bukan Islam. 

Najib Ajak PENGUNDI HANTU unt bina masa depan negara??

MUNGKINKAH LELAKI INI PENGUNDI HANTU?
SEORANG lelaki tidak dikenali, Mohd Taufiq Abdullah @ Yen Chin Bin Awing telah menggunakan alamat rumah saya sebagai alamat rasminya, sedangkan saya tidak mengenalinya; mungkin pengundi hantu di Sepanggar, apatah lagi menerima slip ucapan terima kasih dan pengesahan daripada Barisan Nasional.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular