Tuesday, March 4, 2014

Panas!! Gossip Ku Nan dengan Erra Fazira?

Baru-baru ini timbul desas-desus yang mengaitkan Menteri Wilayah Persekutuan Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor dengan bekas Ratu Cantik Malaysia, Erra Fazira.

Tampil menafikannya, Tengku Adnan ketika ditemui semalam di pelancaran Lorong Seni di Ibu Kota berkata, beliau bahagia dengan perkahwinannya.

HASAN ALI DAH GILA MEROYAN?

HASAN ALI Meroyan 'Dajal' pulak dah
Hendak saja gua balas kenyataan begini yang sesedap hati menyatakan kekhuatiran bahawa Anwar ada ciri-ciri Dajjal.

Kalau berani habaq mai satu-satu ciri Dajjal yang ada pada Anwar Ibrahim lepas itu kita bandingkan kewujudan sifat-sifat tersebut pada diri pemimpin sanjungan NGO Islam.

BERITA BAIK UNTUK BANI MELAYU UMNO

DARIPADA MR EX PRESIDEN PALABANA BANGANG TAK ADA UBAT

DAH TUA NAK NYANYUK MASIH LAGI GAGAH BERPOLITIK. ANAK ANAK DAH KAYA RAYA MELANA TAPI MASIH LAGI MELAUNGKAN HIDUP MELAYU, PEJUANG NASIB MELAYU.

Monday, March 3, 2014

Gempaq : Pecat Zahid Hamidi !! kata panglima goyang punggong kah kah kah


Pecat Zahid Hamidi Kerana Tidak Menjaga Maruah Bini Najib (BN)... Kah Kah Kah !

Apa yang lu BIUL sangat Ali Panglima Goyang Punggung oiii... kalau sudah Maruah Zahid sendiri pun sanggup dicampakkan ditepi Longkang Tempat biasa nya Kangkong Tumbuh, bila masa nya Zahid tu nak Menjaga Maruah BN, PAKAI AKAI lah Ali oiii, sudah lah tu kalau BN tu Betul-Betul BERMARUAH ok jugak lah. Ini sekejap kata SURI RUMAH sekejap kata Masa beliau telah diambil oleh RAKYAT lah, apa Cerita Ali... kah kah kah !

Sunday, March 2, 2014

Padah bila kritik Presiden

Bekas ketua MIC Bahagian Bukit Gelugor dipecat dari MIC
Jawatankuasa Disiplin MIC memecat seorang ahli parti itu semalam kerana membuat kenyataan bahawa presiden parti Datuk Seri G. Palanivel tidak wajar dibenar berkempen untuk Barisan Nasional (BN) dalam pilihan raya kecil Kajang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular