Saturday, June 15, 2013

Panas!! Pemilik MENARA UMNO di P Pinang TERBONGKAR ! + VIDEO


Rasuk diturun, pembersihan Menara Umno bermula
Ketua Pegawai Eksekutif JKP Adzmi Ariffin berkata pihaknya telah menyewa sebuah kren untuk tujuan itu dan meminta semua pihak bersabar sehingga kerja-kerja mengalih rasuk itu selesai.

Antara katak yang "BERUNTUNG"

Najib Lantik Katak Jadi Pembantu Khas
Bekas Ketua Pemuda PKR, Ezam Mohd Nor disebut-sebut bakal dilantik menjadi pegawai kanan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dalam tempoh terdekat ini.

Panas!! Sah TPPA Kerajaan Sembunyi Isu Besar


TPPA: MTEM bertindak keluar mesyuarat dengan MITI
Majlis Tindakan Ekonomi Melayu (MTEM) bertindak meninggalkan mesyuarat dengan Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) semalam selepas pihak kementerian enggan memberikan maklumat mengenai rundingan sulit berhubung Perjanjian Kerjasama Trans Pasific (TPPA).

Akhirnya Lajim Ketua Pembangkang DUN Sabah


Pembangkang Pilih Lajim Sebagai Ketua Pembangkang Negeri
KOTA KINABALU: Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Kilas, Datuk Seri Lajim Ukin sudah bersedia untuk menjadi pemimpin pembangkang negeri di Dewan Undangan Negeri Sabah.

Gempaq!! Mantan Menteri Besar Perak, Tan Sri Tajol Rosli Ghazali Di Lantik Pengerusi SPR ?

Tengku Adnan Tengku MansorPilihan raya ini mesti adil ker,, sebab Pengerusinya orang yang boleh dipercayai..... Betul ker...

Jelajah penerangan pemilihan Umno bermula

TPP (Trans-Pacific Partnership): Kedaulatan Malaysia Dikorbankan Demi Perdagangan Bebas?

(TPP) adalah inisiatif Perjanjian Perdagangan Bebas (FTA) yang bakal melibatkan 12 buah negara dan secara terkini memasuki pusingan rundingan ke-17. Malaysia telah menyertai perbincangan TPP mulai Oktober 2010.

Pengerusi Ulama Asia Sokong Himpunan Suara Rakyat #Black505


KUALA LUMPUR, 15 JUN: Pengerusi Sekretariat Himpunan Ulama Rantau Asia (Shura), Ustaz Abdul Ghani Shamsudin berkata, umat Islam tidak boleh membiarkan penipuan tanpa sebarang usaha mencegah, terutamanya melibatkan sistem pilihan raya yang pincang.

Panas!! Iklan McDonald's Kantoi kan Datuk Bandar KL


Iklan McDonald's dedahkan penipuan DBKL?
PELBAGAI alasan diberikan untuk menghalang penganjuran Himpunan Aman Black 505 yang dijadualkan pada 22 Jun ini di Padang Merbok Kuala Lumpur.

"Panas!!! Mahathir Suruh Kerajaan Umno BN Tangkap Semua Pemimpin PR ?"


'Kerajaan jangan lagi berlembut kepada pembangkang, kata Dr M'
Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad menyarankan kerajaan supaya tidak lagi berlembut dan memberi muka kepada pembangkang yang berterusan memperlekeh sistem demokrasi negara.

MB Kelantan dan Pemuda PAS sokong himpunan Black505..


KUALA LUMPUR: Dewan Pemuda PAS Malaysia (DPPM) hari ini menyatakan sokongan terhadap mana-mana badan yang menentang dan membantah penyelewengan pilihan raya umum.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular