Sunday, March 10, 2013

Tarikh pembubaran Parlimen secara automatik 28/4/2013

Bagi Rakyat Malaysia umumnya 5 tahun bermakna 5 tahunlah,bukan dikira dari Mesyuarat parlimen yang pertama,rakyat mengira Mandat Rakyat bermula dari hari pembuangan UNDI !!!8/3/2008

Kantoi maksima... Komander MORO yang menjadi lead pencerobohan Lahad Datu rupanya warga sendiri..


Kantoi maksima... Komander MORO yang menjadi lead pencerobohan Lahad Datu rupanya warga sendiri.. siapa yg kemaruk panggil Sulu untuk masuk Sabah kemudian di beri IC?

GEMPAR!!!!! LIWAT III DALAM PEMBIKINAN???


GEMPAR!!!!! LIWAT III DALAM PEMBIKINAN???... BAKAL "MANGSA" SUDAH PUN MENGHANTAR SURAT KEPADA PRESIDEN PAS!!!!!! SEBARKAN

Apa yang kerajaan tak-rasmi (caretaker government) tidak boleh buat

KELMARIN genap lima tahun tempoh hayat kerajaan persekutuan sejak pilihanraya umum 8 Mac 2008. Telah ada pakar undang-undang termasuk Tommy Thomas yang menyatakan bahawa hari ini bermula tempoh kerajaan tak-rasmi (caretaker government) sehingga tarikh pengundian PRU ke-13 tidak lama lagi.

Apa kesalahan beliau...???

Dia selalu dihina dikatakan najis. Juga dikatakan Jelmaan Syaitan.Juga dikatakan malaun. Tak kurang mengatakan dia gila isim. Tapi diamati org yang mengata kepadanya bukanlah ustaz jauh sekali ulama' yang banyaknya mereka sendiri tidak mempunyai peribadi mulia maka tahulah aku...tapi apakah salahnya orang yang aku panggil Tuan Guru ini?

Adakah Najib bubar Parlimen 11 Mac, 11.11 pagi?

KUALA LUMPUR: Lim Kit Siang memberitahu, dua hari lalu beliau telah ditanya sama ada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak akan membubarkan Parlimen pada 11 Mac, jam 11.11 pagi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular