Saturday, July 2, 2011

TAPAK STESYEN TEKSI PASIR PUTEH : Memalukan PM guna maklumat ATAS ANGIN


Kenyataan Akhbar
YB Dato Hj Husam Musa

TAPAK STESYEN TEKSI PASIR PUTEH TIDAK PERNAH DIJUAL: PM SALAH MAKLUMAT

Tunjukkan dimana kezaliman kami - Guan Eng


Mohd Sabri Said

Akhirnya Yg Tinggal HANYA TGNA : Sekali TERJAH 2,800 ahli PAS masuk UMNO


Sekali najib dan Rosmah mendarat di kelantan..2,800 orang PAS Kelantan berpaling tadah..Habislah Kelantan...20 ribu sambut gerombongan Najib...Hebat!!!Baca sini dan sini


Lagi hangat yang masuk Umno tu sedara TGNA...panas..panas..apa lagi musim sekarang terkadang panas melampau...Hebat sungguh UMNO...

Najib and his UMNO gangs are morally-bankrupt and lying politicians.

JULY 2 — We have morally-bankrupt and lying politicians. I am going to cease calling them leaders because the word “leaders” usually denotes wisdom, integrity and the ability to guide.

Our beloved prime minister, with his personal attack against Ambiga Sreenevasan (wow, she is an enemy of Islam), shows that when the going gets tough, people like him resort to the religion card.

UMNO Paksa Kakitangan Awam & Guru Sambut Najib Di Kelantan

Umno perangkap kakitangan awam hadir majlis Najib

PAS Kawasan Pasir Puteh, Kelantan telah mendapat aduan dan rungutan daripada kakitangan awam berkenaan jemputan pada majlis pemimpin bersama rakyat yang diadakan di kawasan itu pada 2 Julai.

Mungkin Bomoh Siam Akan Diguna Untuk Halang Bersih

TAMPAKNYA semua usaha telah dilakukan untuk menghalang himpunan dan perarakan Bersih. Undang-undang, amaran, ugutan, tangkapan dan gangguan semuanya sudah dilakukan. Sebuah pertubuhan NGO juga tidak mampu untuk menghalang gelombang Bersih. Pemuda Umno jauh sekali berjaya untuk menyapu warna kuning dari melata.

Putrajaya isytihar Bersih NGO haram


KUALA LUMPUR, 2 Julai – Putrajaya hari ini mengisytiharkan Bersih sebagai sebuah pertubuhan haram - seminggu sebelum ia merancang untuk menganjurkan Himpunan Bersih 2.0 di ibu negara menuntut pembaharuan sistem pilihan raya.

Baju kuning kena, baju hitam pun ditangkap – Exco AMK


Exco Angkatan Muda KEADILAN (AMK) Pusat, Dr Natassia Sarah Mohd Danny bersama enam lain ditahan polis ketika sedang makan di sebuah restoran di Kota Kinabalu.

Bercakap kepada Keadilan Daily, Natassia berkata, hanya seorang dari mereka memakai t-shirt Bersih manakala tiga lagi hanya berpakaian kuning manakala bakinya termasuk beliau berpakaian hitam.

Hukum Demonstrasi Menurut Pandangan Islam

Umat Islam di seluruh dunia sedang menyaksikan kebangkitan dan sudah mula menuntut kembali kekuasaan yang telah dirampas dari mereka oleh para penguasa zalim di Timur Tengah. Dari satu negara ke negara yang lain, kita telah mula melihat tembok ketakutan terhadap rejim zalim yang sekian lama berkuasa, menyeksa, memenjara dan menghalang aspirasi politik umat Islam, sudah mula dihancurkan.

Siapa yang Menggugat ISLAM Demi KUASA? Ambiga atau Najib??? (+ Video DiDalam)

Bersih 2.0: Najib muncul di Kelantan, kecam Ambiga dan PAS


PAS PASIR PUTIH, 2 Julai — Datuk Seri Najib Razak muncul di Kelantan hari ini dan mengecam ketua Bersih Datuk Ambiga Sreenevasan dan PAS kerana mengadakan perhimpunan 9 Julai ini sambil mendakwa parti Islam itu akan melakukan apa sahaja bagi menawan Putrajaya.

SKMM : Promosi Video LUCAH ok!!!!


SKMM "Ugut" Mahu Tutup Laman Sesawang/Blog Promosi BERSIH 2.0

Laman sesawang/blog yang mempromisikan BERSIH 2.0 berisiko ditutup oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimemedia. Hal ini dinyatakan oleh Ketua Srateginya Datuk Mohamed Sharil dalam suatu kenyataan kepada media. Klik gambar untuk baca seterusnya kenyataan berat sebelah SKMM.

Benarkah mereka "HINDRAF"???

Gambar Hiasan
Penyokong 'Hindraf' berdemo di ibu pejabat PAS


Kira-kira 30 pemuda, yang dipercayai penyokong pertubuhan haram, Barisan Bertindak Hak Hindu (Hindraf), mengadakan demonstrasi menentang perhimpunan pada 9 Julai ini di hadapan ibu pejabat PAS, di Jalan Raja Laut, di Kuala Lumpur hari ini.

Penangkapan Ala "ISA" sudah bermula dibawah Najib dan Hishammudin


Polis tahan Dr Jeya & 5 ahli PSM guna Ordinan Darurat

(Oleh Masdar Wahid)
KUALA LUMPUR: Ahli Parlimen Sungai Siput, Dr D Jeyakumar dan lima ahli Parti Sosialis Malaysia (PSM) yang dibebaskan pada 2 Julai lalu ditangkap semula mengikut Ordinans Darurat (EO).

(Video) Ayam Kentucky Fried Chicken Perisa Tapak Kasut?


Rasanya, ramai diantara anda semua pernah makan di Kentucky Fried Chicken(KFC).Namun, selepas anda menonton video ini, pasti ada di antara anda yang merasa geli, mual dan marah selepas ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular