Wednesday, November 28, 2012

Ni Bukti Terbaru Kerajaan Malaysia AGEN YAHUDI?

Ada pihak yang tidak percaya sewaktu saya dedahkan invois penjualan minyak sawit mentah Anak Syarikat Felda, FELDA IFFCO OIL PRODUCTS SDN BHD kepada syarikat Yahudi.
Mereka kata, minyak tersebut nak dibawa ke GAZA tetapi disekat oleh Israel. Inilah hujah dangkal Dato' Mukhriz Mahathir, Timbalan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri Malaysia(MITI).

Mungkin Mukhriz dan sesetengah dikalangan kita tidak tahu, sudah dua tahun FELDA IFFCO jual minyak sawit kpd Sykt Yahudi. Bahkan utk renew penjualan, Badan penguatkuasa tanda "halal" agama yahudi datang ke Kilang FELDA IFFCO di Pasir Gudang bagi memperbaharui sijil 'halal' sebelum eksport ke negara pembeli.

Apakah logiknya untuk eksport minyak sawit ke negara bergolak seperti GAZA yang penduduknya cuma 1.6 juta dengan jumlah tan metrik yang begitu besar hampir setiap bulan?

Yang eksport pula syarikat Yahudi?

Saya paparkan bukti terbaru 'Trade Confirmation' bagi penjualan minyak sawit bertarikh 2 Okt 2012. (Gambar Atas)

Kerajaan Malaysia tidak perlu berdolak dalik, hentikan serta merta penjualan minyak sawit kpd Sykt Yahudi!

ATAU Kerajaan Malaysia AGEN YAHUDI? - Di petik dari wall Mazlan Aliman


"Segala pertempuran ditangguhkan sehingga selepas pilihan raya" .. Klik SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan).

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular