Tuesday, April 16, 2013

PR Tawar Air Percuma Kepada Rakyat Perak – BULETIN 13Sinopsis

BULETIN 13 Untuk 16042013

Saksikan secara langsung “BULETIN 13″ yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 Tengahari, 3.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Pemberian 20 meter padu air percuma, gaji minima RM 1,100 sebulan bagi kakitangan awam, potongan premium tanah sehingga 50%, tiada kenaikan cukai tanah, cukai pintu dan tarif air sehingga 2018.

Demikian tawaran-tawaran di dalam manifesto Pakatan Rakyat Perak yang dilancarkan oleh pengerusi Pakatan Rakyat Perak, Datuk Seri Nizar Jamaluddin di Ipoh, semalam.

2. Bekas naib Presiden Umno Tan Sri Muhammad Muhammad Taib memutuskan untuk menyertai PAS.

Bagaimanapun, beliau hanya akan diperkenalkan secara rasmi oleh parti Islam itu pada Isnin depan, dua hari selepas

3. Pengarah Strategik PKR, Rafizi Ramli akan mengambil tindakan undang-undang terhadap blogger pro Umno-BN, Papagomo berikutan penyiaran berita palsu bahawa Rafizi dipecat daripada Petronas kerana masalah disiplin.

Layari http://www.selangorku.com

"Segala pertempuran ditangguhkan sehingga selepas pilihan raya" .. Klik SINI

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan).

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular