Thursday, April 18, 2013

Pohon permit polis 'arahan tak masuk akal'

polis
Pakatan Rakyat diarah untuk memohon permit polis terlebih dahulu sebelum mengadakan ceramah politik sekarang sungguhpun tiada peraturan pilihan raya seperti itu.

Khalid Mohd Ismath yang mewakili oposisi dilaporkan berkata, arahan terbaru itu disampai oleh seorang pegawai Polis dalam satu taklimat pilihan raya bersama-sama wakil PKR, DAP dan Pas di Klang petang tadi.

"Antara perkara yg dibincangkan adalah parti-parti yangg bertanding diminta memohon permit untuk program-program yang bakal dianjurkan di sepanjang temph berkempen.

"Ini adalah satu keganjilan kerana selama ini, parti politik tidak perlu memohon permit polis untuk anjur program di sepanjang tempoh tersebut.

"Arahan tak masuk akal ini dilihat sebagai tektik untuk melambat-lambatkan gerak kerja kita (Pakatan Rakyat)," ujar saksi menerusi laman sosial Facebook. - Sumber

"Segala pertempuran ditangguhkan sehingga selepas pilihan raya" .. Klik SINI

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan).

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular