Wednesday, April 17, 2013

Panas!! UMNO Selangor ketandusan calon .. Terpaksa bawa masuk balik CALON yang pernah ditangkap KHALWAT?!


UMNO dan SEKS x dapat dipisahkan.. Itulah yang berlaku apabila dengan selambanya Datuk Seri Mohd Zin Mohamed dan Datuk Seri Noh bin Omar sepakat meletakkan CALON BN pada pilihan raya kali ini Dr Rozaidah Talib untuk Parlimen Ampang melawan Calon Keadilan, Zuraida Kamaruddin.. Adakah mereka tutup mata apabila meletakkan calon TAK BERMORAL?

Blog Tun Telanai telah menyiarkan sedikit tentang Si Rozaidah ni.. Beliau ditendang oleh Pak Lah ketika PRU12 dulu atas masaalah MORAL. Ya, mungkin Rozaidah akan berkata "INI SEMUA TIPU.. TIPUUUUUU.. SAYA DIFITNAH!! MEREKA DENGKI PADA KEJAYAAN SAYA".. Baiklah.. Aku nak cakap sikit je..

Alangkah malangnya rakyat Ampang jika memilih seorang calon yang TERUK SIKAPNYA. Dengan BEKAS SUAMI pun x hormat. Semua orang tau, macam macam kes dia ni.. Aku nak tunjuk sesuatu yang LEBIH GEMPAK!!!

KORANG BACA BAIK BAIK LAPORAN POLIS YANG DIBUAT PADA 26 OGOS 2007 YANG DIBUAT OLEH BEKAS SUAMINYA SENDIRI (Pada masa tu masih jd laki dia)..

Dr Rozaidah Talib kena tangkap khalwat dengan pembantunya oleh suaminya sendiri sampai bercerai berai. 

Calon macam ni ke yang RAKYAT AMPANG NAK? Rozaidah juga dengarnya sedang menyusun pengaruh mencalonkan diri di Pemilihan UMNO akan datang untuk bertanding kerusi KETUA WANITA UMNO menggantikan Kak Jat Cow lembUMNO..
Najib pernah berkata "Ciri2 winnerable candidate ialah kebolehan diri sendiri termasuk bebas sebarang masalah peribadi dan diterima rakyat"

Bila UMNO tinggalkan lembUMNO
Depa letak UMporNO la pulak!!
UMNO-BN tegakkan AGAMA ISLAM?!

TERIMA KASIH UMNO-BN SELANGOR KERANA MEMEBERI LALUAN MUDAH PR TERUSKAN PEMERINTAHAN DI SELANGOR.. INSYAALLAH MALAYSIA..

Nampaknya UMNO Selangor sudah ketandusan calon peringkat kritikal gaban. Terpaksa bawa masuk balik CALON yang pernah ditangkap KHALWAT?! Sungguh teruk betul UMNO Selangor yang bertempik siang dan malam dengan slogan UMNO MEMBELA AGAMA ISLAM.. Sekali calon macam hampeh!!!

Klik SINI untuk maklumat lanjut dan BUKTI PALING KUKUH!!!.. -- Orenji Ren Oren
Kene berprasangka baik.. Noh Omar sebenarnya dah mula seronok jd Ketua Pembangkang Negeri Selangor.. Kih kih kiiiiihh..

"Segala pertempuran ditangguhkan sehingga selepas pilihan raya" .. Klik SINI

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan).

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular