Sunday, May 5, 2013

[VIDEO & GAMBAR] Pengundi Hantu mula berkeliaran


Berikut ialah beberapa kes "pengundi hantu" yang terdiri daripada warganegara asing yang dapat dirakam dan disiarkan secara meluas melalui media sosial.

Di dalam kebanyakan kes, warganegara asing ini didapati memiliki kad pengenalan (Mykad) yang masih baru dan tidak tahu bertutur di dalam bahasa Malaysia serta tak kenal siapa PM Malaysia!

Sementara di dalam beberapa kes yang lain, pihak polis digunakan untuk mengeskot warga negara asing ini untuk mengundi.

Kita merasa sedih dengan pencemaran PRU13 kali ini dengan kes-kes pengundi hantu ini yang menyebabkan rakyat mempersoalkan kredibiliti dan integriti SPR dan JPN disamping polis yang terlibat.

Sanggup menggadaikan negara untuk mengekalkan kuasa pemerintah yang ada.

Keadaan ini perlu dibongkar habis-habisan dan siasatan perlu dilakukan. Semua pihak yang bertanggungjawab perlu diheret ke muka pengadilan dan dihukum seberat-beratnya.


Di Sungai Siput

Di Gelang Patah


"Segala pertempuran ditangguhkan sehingga selepas pilihan raya" .. Klik SINI

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan).

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular