Tuesday, September 4, 2012

Yang ni ada TAULIAH ke ?? kenapa Perkasa tak melalak dan baling selipar

Koleksi Gambar Menteri Umno Guna Masjid
Nak beri tauliah kene ada "tauliah" , kalau tak nanti Perkasa bertempik dalam masjid dan baling selipar, masalahnya masjid nei tempat solat je ke, mana punya ajaran tu?bukan ke masjid ni seharusnya jadi tempat menyampai ilmu, jugak tempat untuk bermasyarakat, selain dari bermesyuarat.

Tapi pelik pulak, puak Perkasa yang tak reti hormat rumah ALLAH ni takmo pulak bertempik dan melompatx2 macam mawas kalau puak umno pakai masjid bagi tujuan kempen.. tak caya tengok gambar bawah nei... "tukanglawan" tak cakap kosong macam umno. ni bukti. 
9lmbh.jpg

Utusan Malaysia - Datuk Seri Najib Razak menyampaikan kuliah di Masjid Hutan Chengal, Pasir Mas bulan Mac yang lepas tanpa sebarang gangguan... Brahim Ali gi mano??? Kawase mu nih!!!! 

Ahli Parlimen Hulu Selangor P. Kamalanathan bersama ADUN Umno menyerahkan sumbangan cek di dalam Masjid Sungai Tengi Selatan. 


Ketua bahagian Umno Hulu Selangor menyampaikan sumbangan dalam beg BN di dalam masjid di Felda Gedangsa, Hulu Selangor 


najib razak berceramah di Masjid Kampung Sungai Miang, Pekan, Pahang 


HISHAMMUDDIN pada sidang media di Masjid Jumhuriah, Taman Datuk Harun, Petaling Jaya, Turut hadir Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom; Timbalan Menteri Dalam Negeri, Datuk Wira Abu Seman Yusop 


Rais Yatim, Ketua UMNO Bhg Jelebu sedang berucap dalam Masjid Amar Penghulu, Jeleb. duduk bersila dari kiri ke kanan ialah: YBhg Datuk Haji Jalaluddin Haji Alias, Timbalan Ketua UMNO Bhg Jelebu; Tuan Stapa (Ketua Polis Daerah Jelebu); Tuan Imam Masjid Amar Penghulu: Tuan Habibbullah (Pegawai JASA Daerah Jelebu / Ketua Penerangan UMNO Bhg Jelebu); dan Tuan Abd Hamid Othman (Pengarah JASA NS / Setiausaha UMNO Bhg Jelebu) 


Ketua Pemuda UMNO Malaysia merangkap Ahli Parlimen Rembau telah hadir dan memberi ceramah di Masjid An-Nur Pekan Rembau 


Khairy di Taman Rembau Utama, sedang menyampaikan apa tu,? mungkin anak muda ini juga berkemapuan menyampaikan tazkirah kerana mungkin belajar di universiti Al-Azhar dalam pengajian hadis. 


Pengerusi Perhubungan UMNO Johor selaku MB Johor dalam majlis anjuran UMNO di Masjid al-Taqwa Tanjung Gading Barat, Ledang. 


Program UMNO Merbok di Masjid Taman Ria Jaya. Ucapan Dato' Haji Tajul Urus B. Hj. Mat Zain yang merupakan Ketua UMNO Bahagian Merbok Timbalan 


Ketua Menteri, Datuk Seri Panglima Yahya Hussin (gambar atas) menyerahkan bantuan bakul makanan kepada 70 warga tua, miskin dan sakit dari Mukim Petagas di Masjid Al-Jannah. Siap dengan beg lambang UMNO dan Dacing. Ini guna masjid ke? 


Program “Jom Berambeh” YB Datuk Hjh Rohani Hj Abdul Karim, Timbalan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia dan diadakan dalam masjid di kawasan Parlimen Batang Lupar, pak imam dengan menteri sama bangang, lelaki dengan perempuan takle salam, tapi tak tau la kalau pak imam tu laki dia. 
Amacam, apasal perkasa takmo melalak, ala.. korang ade jawapannya.... sendiri jawab la

LAGI BERITA Di SINI dan SINI

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular