Tuesday, September 18, 2012

Kebodohan umno yg masih duk berangan

Ini lah kebodohan umno, masih duk berangan2 nak tawan kelantan , sedangkn dah hampir seluruhhhhhh negeri di malaysia umno dah hampir terlepas , oleh krna spr puak2 umno .
MAHARAJA LAWAK MEGA MUHYIDDIN YASSIN...".KELANTAN SEPATUTNYA SUDAH MAJU JIKA BERSAMA UMNO/BN"

TOLONG JANGAN GELAK KUAT-KUAT.... Sebelum anda akan kata-kata TPM Muhyiddin yassin... cuba bandingkan kelantan dengan Sabah dan Sarawak... 55 tahun Sabah dan Sarawak di bawah BN.. dua buah negeri di bawah kekuasaan BN ini TETAP LEBIH MUNDUR DAN LEBIIH MISKIN BERBANDING KELANTAN..

MARI KITA LIHAT.. ANTARA RAKYAT KELANTAN VS MUHYIDDIN YASSIN.. SIAPA YANG LEBIH BODOH - Bicara Che Wan
KOTA BHARU - Kelantan sepatutnya sudah menjadi sebuah negeri maju jika ia bersama Barisan Nasional (BN) sejak lebih 22 tahun lalu, kata Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Katanya hakikat bahawa Kelantan masih belum mencapai tahap kemajuan itu bukan sesuatu yang direka sebaliknya ia berdasarkan kepada penilaian pakar-pakar berkelayakan dalam bidang masing-masing."Sudah 22 tahun berlalu tetapi kemajuan itu masih belum tercapai. 

Ini realiti sebenarnya walaupun negara sudah mencapai negara maju dan menjadi contoh kepada negara luar. "Tidak cukupkah 22 tahun ini? Apakah mahu menderita lagi? Ada enam bulan lagi tempoh untuk diadakan pilihan raya. 

Buatlah perubahan. BN nak beri ruang yang cukup untuk Kelantan berjaya," katanya ketika berucap merasmikan persidangan perwakilan Umno Bahagian Kota Baharu dan Majlis Pemimpin Bersama Rakyat serta Sambutan Mesra Aidilfitri di sini hari ini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular