Friday, May 3, 2013

Video Sumpah Saiful Kantoiii Lagi!!!

Photo: Pendedahan VIDEO SUMPAH SEXFOOL sudah.. Kali ni biar aku dedahkan sedikit lagi FAKTA melalui gambar.. Jom tengok semula video tu.. Pastikan korang FULLSCREEN kerana bila fullscreen, bertambahlah kekantoian Sexfool ni. 

Perhatikan baik baik, setiap PIXEL pada sekeliling badannye terutama pada bahu kanannye rosak, berpecah2 dan transparent. kenapa jadi begitu? ni masalah teknikal photografi atau ada error pada proses green screen?

Nak lebih jelas, pastikan korang dapatkan rakaman yang ORIGINAL yang bersepah kat Youtube.. PASTIKAN BUKAN CETAK ROMPAK! Kih kih kiiiiiiiiiiiiihh.. CONFIRM JELAS!!!

ADA BANTAHAN?Sexfoll GAGAL Lagi! Menipu X Agak Weeeii!!!
Bila dah dekat nak mengundi tiba2 keluar video ni. Padahal kes ni dah lama. Tapi xpe, Allah Maha Mengetahui. Kalau Allah nak tunjuk sekejap je.

Dari hasil penelitian aku selama 30 minit (entah berapa puluh kali aku ulang dan ulang sampai naik hafal dah skrip dia) mendapati Ini Semua Poyoooo!! Muka Penipu Nampak Sangat!! Hang jgn dok mai kelentong aku, brader. Biaq betoiiii..

Mamat botak ni nampak terawang awangan, x berapa selaras dengan background. Sila lihat minit 0:53 hingga minit 0:55 saksikan kamera bergegar akibat dilanggar oleh seorang wanita tapi Saiful maintain jer. Pada minit 1:03 sorang pak arab nak tergolek belakang dia, dah langgar pon tapi haram x goyang langsung badan dia. Juga pada minit ke 1.42 ada orang langgar dia disebelah bahu kanan tapi hebatnya dia x bergerak langsung!

Ok... Sapa kata dia rakam sendiri guna henpon? Angkat tangan aku nak tampar spring 100x bodoh sangat la bohong. Dia bukan orang getah. Siapa boleh rakam diri sendiri pada jarak dan sudut macam dia buat? Dan pada akhir rakaman saiful tukar baju tangan panjang warna hijau kantoi dia tak pakai green scren tapi blue screennn ma... Sebat jer 80x. Kih kih kiiiiiiiiiiiiihh!!!

Kesimpulannya simple je. Video background tu dgn ketaranya adalah dengan quality HD (high definition). Muka mangkuk sekor ni pulak imagenya bukan HD. Imagenya tak setajam background. SO IT'S CLEARLY AS SUPER IMPOSED!!! ADA BANTAHAN?!

Maka benarlah janji Allah di surah Al-Imran ayat 54: Mereka merancang , Allah juga merancang ,Sesungguhnya Allah sebaik-baik perancang.. wallahualam.

Kali ni biar aku dedahkan sedikit lagi FAKTA melalui gambar.. Jom tengok semula video tu.. Pastikan korang FULLSCREEN kerana bila fullscreen, bertambahlah kekantoian Sexfool ni.
Perhatikan baik baik, setiap PIXEL pada sekeliling badannye terutama pada bahu kanannye rosak, berpecah2 dan transparent. kenapa jadi begitu? ni masalah teknikal photografi atau ada error pada proses green screen?

Nak lebih jelas, pastikan korang dapatkan rakaman yang ORIGINAL yang bersepah kat Youtube.. PASTIKAN BUKAN CETAK ROMPAK! Kih kih kiiiiiiiiiiiiihh.. CONFIRM JELAS!!!


ADA BANTAHAN?

- Kredit Orenji
Cuba perhatikan pada minit 1.03 saat.

Cuba perhatikan di saat ada seorang hamba ALLAH berbaju putih melalui di belakang badan Saiful. Seperti bertindih dengan Saiful walhal badan Saiful tidak sama sekali bergerak mahupun tersentuh. Aku pon jadi tanda tanya. Adakah ini hanya video menggunakan skrin hijau macam filem Cicakman dan Merong Mahawangsa. Aku tak mahu tuduh siapa yang create video ini. Tapi aku rasa ini satu penipuan.

Mereka dah mula belajar edit video bewarna dan bersuara, tapi hampa perasan tak, di kalangan ramai-ramai, suara Saiful amat jelas sekali berbanding background belakang. Itu mustahil. Cuba pergi market, rakam, background sangatlah bising. Allahuakbar. Sampai begini sekali politik Malaysia. Sedih ooii. - GB

Analisisnya boleh diterima kerana adalah mustahil untuk suara Saiful terlalu jelas didengar di sebalik ratusan ribu umat Islam yang sedang bertawaf dan beribadat mengelilingi Kaabah walaupun bukan dalam musim haji.

Persoalannya mengapa video yang sudah dibuat pada 9 April tahun lepas baru hendak disiarkan kurang dari dua hari sebelum pilihan raya umum 5 Mei ini?

Apakah ini paku terakhir buat keranda Umno kerana sudah tidak lagi berdaya melawan hujah Pakatan Rakyat hingga sanggup menipu seluruh rakyat Malaysia?? - Sumber
Sekarang Lihat Video ni :

Komen ustaz zamri yang biasa mgendalikan urusan haji terhadap sumpah laknat saiful...

Saiful Bukhari anak Azlan Lazim bersumpah laknat di Multazam Ustaz! Habislah kita ..... Kata seorang sahabat. 

Bro relaks laaa.. Itu super-imposed la bro. Kenapa? Tubuh si Saiful langsung tak bergoyang ketika sumpah-sumpahnya itu dibaca. Mustahil dalam suasana sekarang kita boleh berdiri tegak seperti si Saiful ni di sisi Kaabah apalagi di sisi Multazam.

Seterusnya dia juga tersalah langkah imposed gambar di depan Hijr Ismail kerana tiba-tiba timbul gambar Maqam Ibrahim di sebelah belakang dari kiri bahu si Saiful. Kalau betul dia berdiri di hadapan Multazam sepatutnya Maqam Ibrahim berada di sebelah kanan bahu Si Saiful dan kamera pula di sebelah kiri bahu dia. perhatikan betul-betul Maqam Ibrahim pula bergerak. Mengesahkan lagi gambar super imposed. Wallahualam.- - 
SUMBER

Komentar Dari Pembaca :
Jacque Mohd · DRAKE UNIVERSITY, Des Moines, Iowa
Abang2, kakak2, saudara-saudari sekelian,
Saya rasa agak ganjil sedikit, sebabnya melalui pengalaman saya sendiri satu ketika semasa menunauikan Umrah, semasa saya cuba mengambil gambar bukan dalam Masjidil Haram tapi di luar. Semasa saya cuba mengambil gambar, dengan segera seorang pegawai keselamatan telah merampas kamera saya. Video yang saiful ambil ni didalam Masjidil Haram..., macam mana dia boleh rakamkan video ini tanpa pegawai keselamatan menyerbu dan menangkap beliau?

Lagi satu, kalau pun beliau sempat mengambil video, selalunya orang-orang di belakang beliau (kalau bukan semua pun) mesti ada yang sama memerhati orang yang mengambil video tersebut (mereka curious), bererti mereka juga akan menatap camera. Ini saya perhatikan seolah2 jemaah dibelakang Sayful berjalan seperti tiada apa yang berlaku di hadapan mereka.

Wallhualam! - Sumber

"Segala pertempuran ditangguhkan sehingga selepas pilihan raya" .. Klik SINI

Dapatkan Lebih Maklumat Di SINI dan SINI

Demo LoNie Al Baqarah [28] : Bagaimana kamu tergamak kufur (mengingkari) Allah padahal kamu dahulunya mati (belum lahir), kemudian Ia menghidupkan kamu; setelah itu Ia mematikan kamu, kemudian Ia menghidupkan kamu pula (pada hari akhirat); akhirnya kamu dikembalikan kepadaNya (untuk diberi balasan bagi segala yang kamu kerjakan).

3 comments:

Unknown said...

dah tengkok beulang kali gambar goyang tapi back ground tak goyang!!

sengal sesama said...

bagi saya dia sumpah dpn kabah..ke dalam masjid ke..dekat warung ke..dekat mana2 pun tak kisah..janji dia sumpah dan Allah maha mengetahui..islam ajar kita bila seseorang sudah bersumpah kita kena terima dan percaya..jika dia memang benar menipu kita tunngu je lah azab dari Allah..saya tidak menyebelahi mana2 parti politik..demokrasi yang dicipta jauh dari ajaran sebenar islam.."ini kalilah" ke.."lain kalilah" ke..semua tu tidak penting..jika Malaysia kembalikan sistem khalifah itu yang terbaik..maaf hanya pendapat saya..

sengal sesama said...

bagi saya dia sumpah dpn kabah..ke dalam masjid ke..dekat warung ke..dekat mana2 pun tak kisah..janji dia sumpah dan Allah maha mengetahui..islam ajar kita bila seseorang sudah bersumpah kita kena terima dan percaya..jika dia memang benar menipu kita tunngu je lah azab dari Allah..saya tidak menyebelahi mana2 parti politik..demokrasi yang dicipta jauh dari ajaran sebenar islam.."ini kalilah" ke.."lain kalilah" ke..semua tu tidak penting..jika Malaysia kembalikan sistem khalifah itu yang terbaik..maaf hanya pendapat saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular