Thursday, October 4, 2012

Panas!! Najib "KEMALUAN" Video Hangout #TanyaNajib di 'private' kan kikiki


Tak sampai sejam sesi hangout najib razak tamat, video tersebut yang sepatutnya masih boleh ditonton telah diprivatekan. (klik sini)


Video sesi hangout Anwar Ibrahim yang dirakamkan pada 17 ogos lepas peliknya masih boleh ditonton hingga sekarang, (sila klik sini)
Mungkinkah faktor terlalu banyak yang dislike dan komen-komen yang agak pedas telah membuatkan najib razak bersetuju untuk memprivatekan video tersebut?.

Baiklah, kita bezakan siapa lebih telus?, besar kemungkinan video najib akan diedit (dipotong-potong) dan dimuat semula bagi menutup peristiwa memalukan yang telah "tukanglawan" siarkan tadi. (klik sini untuk baca).Ini bermakna, najib tidak dapat terima riaksi ramai yang jelas tidak memihak pada najib pada sesi selama 1 jam itu.

Untuk mengatakan memang siaran itu tidak dapat ditonton selepas sesi tamat itu mustahil kerana video Google hangout Anwar Ibrahim terus boleh ditonton sehingga kini tanpa perlu ada suntingan atau pengubahsuaian sebelum dinaik semula., semua yang disiarkan adalah rakaman semasa sesi itu berlangsung seharusnya boleh terus ditonton tanpa masalah..


Media sosial semalam telah menghentam Najib  dengan begitu teruk sekali mungkin memaksa rakaman video itu ditarik keluar.  Ini mungkin  kerana video  terlalu ramai yang dislike......

antara komen-komen dibawah :
- Mengapa DS takut untuk berdebat dgn DSAI? Cakap sorang2 macam pahlawan
- Who is this loser???
- budget kroni. Hidup Umno. hidup melayu

Saya cadangkan dato seri berdebat dengan ketua pembangkang. Terima kasih
- najib sembang lebat.. bahas dekat parlimen takut.. boooo!!!
- PALO BOTAK, BIBIR MERAH
- bosannye soklannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,,,
- Rebat Untuk Smartphone: Najib Memperbodohkan Rakyat 
- saya masih menunggu DSAI demam bila debat dgn Tuan PM,buktikan !Debat !Debat!Debat!
- Jibby awat tak datang parlimen aritu? mc ker?  

Nampaknya najib makin hilang populariti, idea meniru sesi goggle hangout yang dilakukan Anwar Ibrahim akhirnya memalukan najib, sudah pasti dengan kayu ukur ini anda dapat mengagak antara najib dan Anwar siapa pilihan rakyat malaysia agaknya? - Kedahkini

#tanyanajib Terkini kikiki 

Setelah video #TanyaNajib di http://www.youtube.com/watch?v=c5VGha5iuzo di privatekan mungkin kerana ramai yang dislike, 

kini pengguna internet beralih ke http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=H25VdjfAWaM kendalian Astro Awani yang disllike semakin meningkat.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular