Friday, October 12, 2012

GAMBAR-GAMBAR YANG DIPADAMKAN DARI PENGETAHUAN UMUM DAN DIHARMKAN TERBIT DISEMUA MEDIA CETAK ARUS PERDANA....TUN MAHATHIR MOHAMAD DARI DULU ADALAH RAKAN RAPAT DR YUSUF AL QARADAWI, PENGERUSI KESATUAN ULAMA SEDUNIA?????


Dr. Yusuf Al Qaradawi yang juga merupakan Pengerusi Kesatuan Ulama Islam Sedunia  dan mantan Perdana Menteri Malaysia Tun Dr Mahathir Mohamad adalah rakan karib lagi akrab sejak dulu lagi?

Tidak mungkin sebagai Ketua Ulama Dunia akan berkawan rapat dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim,  seorang peliwat dan pengkianat Islam yang menjadi boneka Soros dan ejen CIA serta Yahudi?


Ulamak handal setaraf ini akan pasti mau berkawan rapat dengan negarawan handal bertaraf maksum macam Tun Dr Mahathir Mohamad.

Tun Dr Mahathir Mohamad adalah satu-satunya pemimpin dunia yang tidak pernah melakukan kesilapan dan kesalahan sepanjang beliau menjadi Perdana Menteri Malaysia selama 22 tahun lebih.

Apa jua yang bala dan keburukkan menimpa negara sekarang bukannya datang dari beliau.

Gambar-gambar yang dimuat naik ini sebagai bukti betapa Tun Dr Mahathir memang disegani dan dihormati ulamak seperti Dr Yusuf Al Qaradawi.
OOPPPSSS.. LAGI SEKALI ADMIN MELAKUKAN KESILAPAN DENGAN MEMUAT NAIK GAMBAR-GAMBAR YANG SALAH..Omakkau

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Berita

Artikel Popular Minggu ini (Top 10)

Paling Popular